opsis architecture

Opsis provided concept design and graphic materials to support Boise State University’s Athletic Department Expansion fundraising program. The new facilities included a three-story press box addition, with the top level devoted to boxes for the media and coaches, the middle level for luxury suites and the lower level for club seating. The plan also called for an expansion of the stadium seating, an indoor multi-purpose practice facility, a new fitness center, new training rooms and a tennis center renovation.

Stats

  • Master Plan
  • Completed 2004

Demonstrated Experience

  • Conceptual design
  • Press box addition
  • Luxury suites
  • Club seating
  • Expanded stadium seating
  • Indoor multi-purpose practice facility
  • New fitness center
  • Training rooms
  • Tennis center renovation
  • Graphic materials to support fundraising
 
  • Athletic Facilities Master Plan
  • Athletic Facilities Master Plan
  • Athletic Facilities Master Plan
  • Athletic Facilities Master Plan
  • Athletic Facilities Master Plan
  • Athletic Facilities Master Plan

Stats

  • Master Plan
  • Completed 2004

Demonstrated Experience

  • Conceptual design
  • Press box addition
  • Luxury suites
  • Club seating
  • Expanded stadium seating
  • Indoor multi-purpose practice facility
  • New fitness center
  • Training rooms
  • Tennis center renovation
  • Graphic materials to support fundraising
 
 
  • Athletic Facilities Master Plan
  • Athletic Facilities Master Plan
  • Athletic Facilities Master Plan
  • Athletic Facilities Master Plan
  • Athletic Facilities Master Plan
  • Athletic Facilities Master Plan
  • Athletic Facilities Master Plan